Dingen om te doen als je je verveelt

Dingen om te doen als je je verveelt Verveling is soms een onmogelijke opgave. Dat geldt vooral nu, nu velen van ons binnen zitten vanwege de sociale maatregelen die nodig zijn om de verspreiding van COVID-19 af te remmen. Sommige mensen hebben kinderen die hen bezig houden; anderen hebben nog meer werk tijdens deze crisis.

Onderhoudende dingen

 1. Begin met het kijken naar een nieuwe reality-serie. Misschien wilt u zich eindelijk verdiepen in Top Chef, of misschien hebt u nog nooit een aflevering van Real Housewives gezien? Realityshows zijn ontworpen om je aan het kijken te houden, wat een zegen kan zijn voor een verveeld brein.
 2. Bekijk een klassieke film die je nog nooit hebt gezien. Het is tijd om eindelijk eens te kijken waar Casablanca over gaat.
 3. Lees een geweldig essay. Je hoeft niet ver te zoeken.
 4. Speel een videospelletje. Als je geen videospelsysteem hebt, zijn er genoeg gratis opties online.
 5. Lees wat humoristische teksten. Verblijd je geest met de geschriften van Jack Handey, of Samantha Irby.
 6. Maak een puzzel. Als je van dat soort dingen houdt.
 7. Maak een afspeellijst met muziekvideo’s die je op je TV kunt afspelen. Dit is bijna alsof je in een bar zit, soort van.

Ontspannende Dingen

 1. Maak voor jezelf een opmaakdienst. Waarom maak je je kamer niet klaar voordat je naar bed gaat, alsof je in een hotel bent?
 2. Geef jezelf een manicure en pedicure. Een manicure die thuis een salon waardig is, is mogelijk, geloof ons.
 3. Breng een verzachtend gezichtsmasker aan. Je huid verdient het.
 4. Doe een geleide meditatie. Misschien deze van Puff Daddy?
 5. Neem een yogapauze. Er zijn een heleboel geweldige, gratis yogalessen die je online kunt volgen. Het zal goed voelen, of het nu een 15 minuten of een uur durende sessie is.

Verveeld Verveeld

Heerlijke dingen

 1. Maak een lekkere cocktail of mocktail. Oefen je mixologievaardigheden en maak een mooi drankje voor jezelf.
 2. Bak brood. Geef er gewoon aan toe.
 3. Bereid je maaltijden voor de week voor. Het kan heel bevredigend zijn! (Hoewel je moet overwegen of het nu klaarmaken van je maaltijden toekomstige verveelde kookmomenten zal wegnemen).
 4. Koekjes bakken. Mmm. Zouden koekjes nu niet lekker zijn?
 5. Probeer uw favoriete restaurantmaaltijd na te maken. Je hoeft geen chef-kok te zijn, je hoeft alleen maar een persoon te zijn met de juiste ingrediënten en een hoop lef.

Creatieve dingen

 1. Schilder een portret van je kat. Of je hond, of je konijn, of je boekenplank! Dan krijg je een bonusactiviteit: kiezen waar je het wilt tentoonstellen.
 2. Schrijf een liedje. Heb je nog een muziekinstrument liggen? Misschien is het tijd om het af te stoffen en een liedje te schrijven over wat je op dit moment voelt.
 3. Begin een dagboek. Zou je niet willen dat je altijd een dagboek had bijgehouden, zodat je terug kon gaan en lezen hoe je leven er vijf, tien of vijftien jaar geleden uitzag? Nou, het is nog niet te laat om te beginnen. Over vijf, tien, of vijftien jaar, zult u blij zijn dat u het gedaan hebt.
 4. Leer uw hond een nieuwe truc. Leer uw hond te draaien, of haar poot te geven, of “dood te spelen.” Het is een leuke en lonende activiteit voor jullie allebei.
 5. Leer een dansje. Misschien iets van TikTok, of iets uit een van je favoriete muziekvideo’s.

 

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X