Leuke dingen om te doen als je je verveelt om je te helpen gezond te blijven

Kleur in een kleurboek:

Kleurplaten zijn niet meer alleen voor peuters! Koop een kleurboek voor volwassenen vol ingewikkelde ontwerpen en kleurpotloden en kijk hoe de minuten voorbij vliegen.

Maak van je laatste familiefoto’s een plakboek:

Print de foto’s van je laatste familiereis uit en verzamel ze allemaal in een memorabel plakboek dat de familie nog jaren zal koesteren.

 plakboek

Maak je eigen film:

Maak met je smartphone een film of maak er een na met huishoudelijke attributen. Gebruik bewerkingssoftware zoals iMovie om het geheel in elkaar te zetten.

Maak slijm met je kinderen:

Houd je kinderen urenlang bezig met alleen lijm, oogcontactvloeistof en voedselkleurstof. Zoek recepten op voor andere slijmvariaties om de pret erin te houden.

Lees een boek:

Stof je favoriete boek af en lees het van kaft tot kaft. Als het boek het witte doek heeft gehaald, bekijk dan de verfilming en maak aantekeningen om te vergelijken!

Maak een wandeling:

De CDC zegt dat buiten wandelen nog steeds is toegestaan (en wordt aangemoedigd)! Houd alleen wel een afstand van twee meter tussen jezelf en anderen aan.

Bak iets lekkers:

Niets is lekkerder dan een vers koekje uit de oven. Bak een storm met klassieke recepten die je online vindt of durf en maak je eigen recept.

Bespeel een instrument:

Als je buren er geen last van hebben, pak en leer dan een klein instrument zoals de ukelele.

Een instrument bespelen

Leer een nieuwe taal:

Met gratis apps, zoals Duolingo, is het nu een geweldige tijd om een vreemde taal te leren voor je volgende reis.

Begin aan een nieuwe hobby:

Breien en borduren zijn een geweldige manier om een persoonlijk tintje aan je garderobe en huisinrichting te geven. Bekijk wat YouTube tutorials over wat de perfecte steek is voor een cirkelsjaal.

Perfectioneer een oud familierecept:

Heeft je familie een recept dat al generaties lang wordt doorgegeven? Neem de tijd om het te leren en perfectioneren zodat al je familieleden tegen Kerstmis zullen zeggen dat het beter is dan dat van oma.

Leer een rollenspel:

Vroeger waren spellen als Dungeons and Dragons misschien alleen voor nerds, maar nu blijkt dat het een geweldige manier is om de tijd te doden. Alles wat je nodig hebt voor het spel zijn wat dobbelstenen, vrienden, en verbeelding.

Maak je eigen cocktail:

Als iemand een drankje naar jou zou creëren, wat zou er dan in zitten? Maak het en zorg ervoor dat het op het menu staat bij je volgende etentje.

Doe wat kerstinkopen:

Als u nog steeds stressvolle vakantie-gerelateerde flashbacks heeft, waarom pakt u die dit jaar dan niet vroeg aan en boekt u wat vooruitgang op uw kerstlijstje voor 2022.

Kerstinkopen

Schrijf een dankbaarheid lijst:

Herinner jezelf eraan dat er licht is aan het einde van de tunnel door je zegeningen te tellen. Gebruik leuk briefpapier of je favoriete pen om het extra speciaal te maken.

Kook een extravagante maaltijd:

Organiseer een date night thuis, geïnspireerd door Gordon Ramsey en Julia Child. Test je culinaire vaardigheden door een ingewikkeld recept te koken, zoals beef Wellington of coq au vin.

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X